Charytatywny Bal Karnawałowy Fundacji Olandia 02.03.2019

Home 9 Bal charytatywny ,,Wszyscy Mamy Marzenia” 2018 9 Charytatywny Bal Karnawałowy Fundacji Olandia 02.03.2019
plakat-bal-charytatywny
Według nas pomaganie jest fajne, a pomaganie przez zabawę jeszcze przyjemniejsze 🙂 Zapraszamy na Bal Charytatywny, na którym wspólnie spełnimy dziecięce marzenia!
Już ósmy raz Fundacja Olandia organizuje Karnawałowy Bal Charytatywny. Tym razem będziemy prowadzić zbiórkę na drugą edycję programu społecznego WSZYSCY MAMY MARZENIA. W akcji wezmą udział dzieci – podopieczni fundacji Olandia oraz dzieci i młodzież, która zgłosiła się do projektu Fundacji Olandia. Wszystkie dzieci mają marzenia, m.in.: przejazd samochodem sportowym z rajdowym kierowcą, przelot samolotem ultralekkim, czy spotkanie z gwiazdami oraz sprzęt rehabilitacyjny. W działania Fundacji do tej pory zaangażowało się wielu przyjaciół, przedsiębiorców, artystów, sportowców m.in. Marek Kondrat, Maria Sadowska, Tadeusz Drozda, Mela Koteluk, Marcin Różalski, Lech Poznań i wielu innych, którym w imieniu podopiecznych bardzo dziękujemy. Najbliższy Bal wspierać będą m.in. Mieczysław Hryniewicz oraz Artur „Kornik” Sowiński z którymi ogromnie liczymy na Państwa obecność!Jesteśmy przekonani, że wyjątkowy Bal z akcentami charytatywnymi będzie fantastycznym uzupełnieniem wspaniałej zabawy karnawałowej.
W cenie pakietu:

• Fantastyczne menu,
  • Napoje bezalkoholowe,
  • Wspaniała zabawa z DJ,
  • Spotkania z Gwiazdami

Cena Balu bez noclegu:
Cena: 165,00 zł/os

Całkowity dochód z wydarzenia zostanie przekazany na spełnienie marzeń wspieranych przez Fundację Olandia Dzieci.
Więcej o działalności Fundacji Olandia ->www.fundacjaolandia.org
Jeśli nie możecie Państwo uczestniczyć w naszym wydarzeniu, zapraszamy do wsparcia Balu lub innych działań Fundacji.

Kontakt w sprawie rezerwacji zaproszenia: 61 29 15 379 / 608 467 367 / olandia@olandia.pl
Kontakt w sprawie celu balu: 668 021 976 / damian.michalek@olandia.pl

W sprawie rezerwacji prosimy o bezpośredni kontakt z recepcją hotelu Olandia w którym będzie organizowany bal.

Oferta z noclegiem znajduję się na: https://www.olandia.pl/oferty-specjalne/szczegoly-oferty?OfferID=110789